Politica de retur
In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.
Szaki Software Company va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: software@szaki.ro
PRODUSELE PENTRU CARE NU SE ACCEPTA RETURUL SUNT:
  • Licențe digitale livrate electronic
  • Licențe livrate în format fizic dar care au fost desigilate
  • Lucrări informatice privind restaurare date, dezvoltare soluții informatice
PROCEDURA DE DENUNTARE SI RETUR:
  • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email software@szaki.ro
  • Un operator Szaki Software Company va face o solicitare de preluare a licenței eliberate.
  • Suma achitata initial de client va fi rambursata, in cel mult 14 zile calendaristice de la anularea licenței eliberate de Szaki Software Company.
  • În cazul licențelor fizice din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului. Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.
ALTE OBSERVATII:
Se accepta returul numai daca cererea de retur e inregistrata in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului.
RETUR PENTRU PRODUSELE DIGITALE LIVRATE ELECTRONIC
Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material), fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).
Cheia de produs este unica. In momentul in care ati activat-o pe un PC acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. Din acest motiv cheile de produs NU pot fi returnate.
Toate produsele digitale comercializate de noi au garantie astfel ca se accepta returul produselor care nu sunt functionale.
Unele produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs. Exemplu: stergerea din greseala a unui caracter din cheia de produs facand ca aceasta sa fie incompleta sau trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat.
ALTE PREVEDERI:
Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, va garantam termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului, CU CONDITIA CA PRODUSUL SA NU FI FOST FOLOSIT / ACTIVAT in cazul produselor care contin o licenta de activare. In cazul celorlalte produse cu livrare in format fizic, produsul trebuie returnat in cutia in care a fost primit, fara urme de uzura, rupere, pentru a putea fi pus la revanzare. In caz contrar ne rezervam dreptul de a retine o parte din suma pentru aducerea la conformitate a produsului.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de cel mult 14 zile de la acceptarea returului.
Suma rambursata in urma returului pentru produsele fizice va fi valoarea produselor in sine in cazul in care acestea au fost returnate in ambalaj original, asa cum au fost primite, astfel incat sa poata fi puse la revanzare. Daca ambalajul original e rupt, zgariat sau cu elemente lipsa, se poate retine o suma din valoarea produsului pentru aducerea lui la conformitate. Taxele de transport nu vor fi returnate. Costul de livrare a returului va fi suportat de client, in functie de curierul ales si intelegerea pe care o are cu acesta.
Politica Cookies
Politica de confidențialitate
Livrarea produselor achiziționate
Politica de retur