Visszaküldési politika
Az O.U.G. rendeletnek megfelelően nem. 34/2014 rendelet értelmében bármely vásárló jogosult a megvásárolt terméket kötbér nélkül és indoklás nélkül visszaküldeni a csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül.
A Szaki Software Company lehetőséget biztosít Önnek a termékek visszaküldésére 14 naptári napon belül, előzetes értesítést követően az email címre: software@szaki.ro
AZOK A TERMÉKEK, AMELYEKNEK VISSZATÉRÉSÉT NEM ELFOGADJÁK:
  • Digitális licencek elektronikusan szállítva
  • Fizikai formában kiadott, de felbontott licencek
  • Az informatika adat-helyreállítással, informatikai megoldások fejlesztésével kifejtett munkálatokat
FELMONDÁSI ÉS VISSZATÉRÍTÉSI ELJÁRÁS:
  • A visszaküldés a visszaküldési szándék előzetes, e-mail címére küldött írásbeli bejelentésével történik software@szaki.ro
  • A Szaki Software Company üzemeltetője kéri a kiadott licenc átvételét.
  • Az ügyfél által eredetileg befizetett összeget a Szaki Software Company által kiadott licenc visszavonásától számított 14 naptári napon belül visszatérítjük.
  • Fizikai engedélyek esetén ebből az összegből visszatartják a visszaküldéshez kapcsolódó szállítási díjakat. A szállítási költségek teljes egészében a megrendelőt terhelik.
EGYÉB ÉSZREVÉTELEK:
A visszaküldést csak akkor fogadjuk el, ha a visszaküldési igényt a csomag átvételétől számított legfeljebb 14 napon belül rögzítik.
AZ ELEKTRONIKUSAN SZÁLLÍTOTT DIGITÁLIS TERMÉKEK VISSZATÉRÉSE
A GEO 34/2014 16. cikk m) pontja (nem fizikai adathordozón továbbított digitális tartalom szolgáltatása) értelmében az elektronikus úton (e-mailen, weboldalon vagy bármely elektronikus kommunikációs csatornán keresztül) kézbesített termékek mentesülnek a visszaküldési jog).
A termékkulcs egyedi. Miután aktiválta a számítógépen, azt a kulcsot már nem használhatja senki más. Emiatt a termékkulcsokat NEM lehet visszaküldeni.
Minden általunk forgalmazott digitális termékre garanciát vállalunk, így a nem működő termékek visszaküldését elfogadjuk.
Előfordulhat, hogy egyes termékek nem működnek a termékkulcsok átvitelének hibája miatt. Példa: tévedésből egy karakter törlése a termékkulcsból, hiányossá tétele vagy kulcs küldése a megrendelt terméktől eltérő termékből.
EGYÉB RENDELKEZÉSEK:
A GEO 34/2014. számú, a távollévők között kötött szerződések megkötése és teljesítése során a fogyasztóvédelemre vonatkozó előírásai szerint: "A fogyasztónak joga van a vásárlástól való elállásáról a kereskedőt 14 napon belül, kötbér nélkül és indoklás nélkül írásban értesíteni. termékének átvétele, szolgáltatásnyújtás esetén a szerződés megkötésétől”.
Amennyiben a megvásárolt termékeket vissza kívánja küldeni, garantáljuk a jogszabályban meghatározott visszaküldési határidőt, azaz a termék átvételétől számított 14 napot, FELTÉTELESEN, HOGY A TERMÉK NEM VOLT HASZNÁLT/AKTIVÁLÁSRA, az aktiválási licencet tartalmazó termékek esetében. Egyéb fizikai formátumban kiszállított termék esetén a terméket abban a dobozban, amelyben átvette, kopás- és szakadásnyom nélkül kell visszaküldeni a továbbértékesítéshez. Ellenkező esetben fenntartjuk a jogot, hogy a termék megfelelővé tételéért járó összeg egy részét visszatartsuk.
Kártyával fizetett rendelés esetén az összeget a visszaküldés elfogadásától számított 14 napon belül visszautaljuk a tranzakcióhoz használt kártyára..
A fizikai termékek visszaküldését követően visszatérítendő összeg a termékek értéke, amennyiben azokat eredeti csomagolásában, átvételüknek megfelelően visszaküldték, így továbbértékesíthetőek. Ha az eredeti csomagolás szakadt, karcos vagy hiányzó elemeket tartalmaz, a termék értékéből egy összeg visszatartható a megfelelőség érdekében. A szállítási költségeket nem térítjük vissza. A visszaküldés szállítási költsége a választott futártól és a vele kötött megállapodástól függően a vásárlót terheli.
Cookie-kra vonatkozó szabályzat
Adatvédelmi irányelvek
Termék szállítás
Visszaküldési, lemondási politika